برنج کامفیروز بردیا که معمولاً در هند، پاکستان و هیمالیا کشت میشود نوعی برنج سفید کاملا معطر با دانههای بلند و باریک و طعم آجیلی و گلی است.
بر خلاف برخی دیگر از انواع برنج سفید دانههای بلند باسماتی وقتی به درستی پخته میشوند از یکدیگر جدا میمانند و در نتیجه یک غذای سبک و پفدار ایجاد میکنند اغلب با برنج باسماتی در غذاهای پلو یا به عنوان همراه کاری سرو می شود.
این نوع برنج از ایتالیا می آید و یک کاربرد اصلی در آشپزی دارد یعنی به عنوان ماده اولیه نشاسته ای در غذاهای ریزوتو. بله، ریزوتو آن غذای برنجی که همه ما می شناسیم و دوستش داریم کاملاً درست نمی شود مگر اینکه از برنج آربوریو استفاده کنید.
این نوع برنج نسبت به سایر برنجها دارای نشاسته بالاتری است اما همچنان میتواند در طولانیمدت زمان پخت مورد نیاز ریزوتو بدون تبدیل به ماس مقاومت کند نتیجه نهایی یک غذای برنجی با بافت دندانی خوشایند اما بسیار خامه ای است.
برنج یاس که نوعی برنج دانه سفید است که در تایلند و سایر مناطق جنوب شرقی آسیا رشد میکند شباهتهای زیادی با برنج باسماتی دارد.
برای شروع، هر دو در دسته دانه بلند قرار می گیرند هر دو نوع نیز بسیار معطر هستند و دارای طعمی مشابه آجیل هستند به همین دلیل می توان از برنج یاسمن به جای پلو باسماتی برای پلو و کاری و همچنین غذاهای برنج سرخ شده استفاده کرد.
گفته می شود دانه های برنج یاس به این اندازه بلند نیستند و طبیعتاً نشاسته ای تر است بنابراین اگر تصمیم دارید آن را با باسماتی جایگزین کنید می توانید بافت چسبناک تری داشته باشید.
در اینجا جای تعجب نیست: ویژگی بارز برنج چسبنده این است که خوب، چسبنده است بله، این برنج سفید نشاسته ای که معمولاً در غذاهای آسیایی استفاده می شود، هنگام پختن به هم چسبیده است.
همچنین شیرینی ملایمی دارد، به همین دلیل است که اغلب هم در غذاهای خوش طعم و هم در دسرهای برنجی ظاهر می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.