پیاز سفید اصفهان مانند پیازهای معمولی هستند با این تفاوت که به گونه ای رشد می کنند که از رشد آنها به اندازه کامل جلوگیری می کند (از طریق پخت خوب) درست مانند پیازهای سایز کامل، می توانید انواع سفید، زرد و قرمز را پیدا کنید.
از نظر طعم، موسیر مانند پیاز شیرین تر و ملایم تر است آنها برای زمانی که می خواهید آن طعم پیاز مانند را در یک ظرف می خواهید، عالی هستند، اما نمی خواهید تیزی پیاز بر مواد دیگر غلبه کند.
برای مثال، دستور پخت مایه موسیر ما به صدفهای خام روشنایی درستی میافزاید بدون اینکه ستاره نمایش را از بین ببرد اگر آن را با پیاز زرد معمولی درست کنید، ممکن است مزه لطیف صدف را از بین ببرد.
موسیر در کاربردهای پخته شده نیز عالی است از آنجایی که آنها نسبتا کوچک هستند، حتی می توان آنها را کامل پخت که شیرینی آنها را افزایش می دهد.
طعم آنها شبیه پیازهای معمولی است، بنابراین میتوانید از نظر تئوری از آنها در هر دستور غذایی که نیاز به پیاز دارد استفاده کنید اما اکثر برنامههای کاربردی پیاز مروارید از اندازه کوچک آنها استفاده میکنند و آنها را کامل میگذارند.
یکی از روش های رایج استفاده از آنها ترشی آنها است به گزارش Liquor.com، اگر یک مارتینی کلاسیک را با پیاز مروارید ترشی به جای زیتون تزیین کنید، تبدیل به گیبسون می شود.
چالش اصلی که هنگام کار با پیاز مروارید با آن مواجه خواهید شد، پوست کندن آن است. پوست کندن پیازهای معمولی در حال حاضر یک دردسر است، بنابراین می توانید تصور کنید که پوست کندن بسیاری از پیازهای ریز چقدر آزاردهنده است.
برای دور زدن کامل این مرحله، می توانید پیاز مروارید منجمد و پوست کنده بخرید اگر قصد استفاده از انواع تازه را دارید، بلانچ کردن آنها باعث میشود که پوستها کمی راحتتر از بین بروند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.