سیب سمیرم پادنا قابلیت عوض کردن مزاج آدم ها را دارد

سیب حاوی اجزای مختلفی است که با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی CVD مرتبط است، سیب اثرات مفیدی در بدن انسان از جمله بهبود عملکرد عروقی در حفظ سطح سالم چربی و گلوکز نشان داده است.

سیب به دلیل در دسترس بودن گسترده، دومین میوه پرمصرف در سراسر جهان است، آنها نقش مهمی در دریافت کل رژیم غذایی دارند.

اثر محافظتی قلبی عروقی سیب سمیرم پادنا از طریق پارامترهای مختلفی از جمله بهبود عملکرد عروق و کاهش فشار خون اعمال می شود علاوه بر این، نشان داده شده است که سیب به عنوان یک نتیجه از پلی فنول ها و فیبر، اثرات ضد التهابی و ضد قند خون دارد.

تقریباً 70 درصد از کل فیبر موجود در سیب نامحلول است که عمدتاً سلولز و همی سلولز است، 30 درصد باقیمانده فیبر محلول است که عمدتاً پکتین است.

سیب

پکتین یک پلی ساکارید پیچیده است که در دیواره سلولی گیاهان یافت می شود، پکتین ها نمی توانند در دستگاه گوارش فوقانی متابولیزه شوند و بنابراین نوعی مکمل پروبیوتیک برای میکروبیوتای روده فراهم می کنند.

اثرات مفید پکتین شامل کاهش کلسترول، کاهش جذب گلوکز و افزایش غلظت اسیدهای چرب زنجیره کوتاه در دستگاه گوارش است علاوه بر این، ترکیبات فنلی می توانند هم به سلولز و هم به پکتین متصل شوند و پیوندهای اتر کووالانسی، کربن-کربن و استری را تشکیل دهند.

محتوای فیبر سیب ممکن است اثر ضد التهابی در بدن ایجاد کند، در یک متاآنالیز مطالعات مداخله انسانی، افزایش مصرف فیبر غذایی، کاهش سطح پروتئین واکنشی C را نشانگر زیستی التهاب مزمن گزارش کرد علاوه بر این، تولید میکروب در روده بزرگ، فاکتور هسته‌ای کاپا را مهار می‌کند، یک فاکتور رونویسی که در القای آنزیم پیش‌التهابی نقش دارد.

این اثرات ضد التهابی ممکن است با وجود فیبر پری بیوتیک تشدید شود که باعث کاهش نفوذپذیری روده و در نتیجه جذب لیپوپلی ساکاریدها (LPS) می شود.

LPS یک اندوتوکسین است که توسط باکتری های گرم منفی تولید می شود و به عنوان یک آنتی ژن قوی عمل می کند که قادر به ایجاد یک پاسخ ایمنی قوی است همچنین اعتقاد بر این است که فیبر در همکاری با پلی فنول ها مسئول خواص ضد التهابی جمعی سیب است.