شکلات فله ای فرمند اصطلاحی با منشأ مزوآمریکایی یادداشت 1، یک غذای کم و بیش شیرین است که از دانه های کاکائو تولید می شود. این تخمیر، برشته و آسیاب می شود تا به شکل خمیر کاکائویی مایع در آید که از آن چربی به نام کره کاکائو استخراج می شود.
شکلات از مخلوط، به نسبت های مختلف، از توده کاکائو، کره کاکائو و شکر تشکیل شده است. که احتمالاً ادویه هایی مانند وانیل یا چربی های گیاهی به آن اضافه می شود.
شکلات که در ابتدا به عنوان یک نوشیدنی تند در مکزیک و آمریکای مرکزی مصرف می شد، با انقلاب صنعتی دموکراتیک تر شد.
در قرن شانزدهم، آن را به صورت جامد (شکلات تیره یا شیری) یا مایع (شکلات داغ) مصرف می کردند. شکلات در بسیاری از دسرها مانند شیرینیپزی، کلوچه، کیک، بستنی، پای، نوشیدنیها یافت میشود.
تقدیم شکلات که به روشهای مختلف قالبگیری شده است، در برخی جشنها سنتی شده است: تخممرغ، خرگوش، مرغ، زنگوله و مجسمههای کوچک ماهی یا غذاهای دریایی در عید پاک، سکهها برای هانوکا، ترافل برای کریسمس، قلبها برای روز ولنتاین، یا سنتی. گلدان های جشنواره Escalade در سوئیس در کانتون ژنو.
اسم مذکر chocolate یک وام گرفته شده 1،2،3 از اسپانیایی chocolate1،2،3،4 است، اسم مذکر5 که در حدود سال 1580 توسط فرانسیسکو هرناندز2 تایید شده و خودش 2،3 از Nahuatl1،2،6 وام گرفته شده است، که ترکیبی از کلمات xocolli است. به معنی «ترش»6،7 یا «تلخ»8) و atl (به معنی آب)6،7،8.
آزتک ها شکلات را با Xochiquetzal، الهه باروری مرتبط می کردند. مایاها نیز آن را با خدای باروری خود مرتبط می کردند.
ایگناسیو داویلا گاریبی، فیلولوژیست مکزیکی، پیشنهاد می کند که اسپانیایی ها این کلمه را با ترکیب واژه chocol و جایگزینی کلمه مایا haa (به معنی آب) با اصطلاح ناهواتلی atl9 اختراع کردند. با این حال، به نظر میرسد که خود آزتکها کلمه 10 را اختراع کردهاند، زیرا مدتهاست که کلمه مایا برای دانه کاکائو را در ناهواتل پذیرفتهاند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.