غنی سازی طرز تهیه ترشک انار با مواد کاربردی حاصل از محصولات جانبی انبه، پرتقال و انار اخیرا مورد بررسی قرار گرفته است.
آنها حاوی روغن غنی از اسیدهای چرب مزدوج، پروتئین های با کیفیت بالا، فیبر غذایی و رایانه های شخصی هستند.
انار جز میوه هایی است که مزایای سلامتی قابل توجهی را در جمعیت های مختلف در سراسر جهان ارائه می دهد، در حالی که آنها سود مالی قابل توجهی را برای چندین کشور فراهم می کنند. آنها همچنین دارای ارزش غذایی بالایی هستند و خواص دارویی خاص.
طرز تهیه ترشک آلوچه خشک ، اخیراً در بازار اقتصادی جهانی محبوب شده است.

لازم به ذکر است که در طرز تهیه ترشک زردآلو کربوهیدرات، چربی و اسیدهای چرب اشباع بیشتری هستند. با این حال، تهیه ترشک از مواد معدنی با حفظ ویژگی های ساختاری و طعمی مناسب، بسیار دشوار است.
تحقیقات نشان میدهد که این موضوعی است که بیشتر و بیشتر توسط دانشمندانی که با مواد غذایی کاربردی و رژیمی سروکار دارند مطرح میشود، اگرچه اکثریت قریب به اتفاق گزارشهای متون هنوز بر بهبود ویژگیهای ساختاری و رئولوژیکی نان بدون گلوتن تمرکز دارند.
19 نوع مختلف از آردهای کامپوزیتی با موفقیت در فرمولاسیون محصولات نان استفاده شده است، 20 که در آن علاوه بر آردهای معمولی غلات، پودرهای مختلف دانه نیز به عنوان افزودنی های کاربردی استفاده شده است.
محصولات Opuntia قبلاً به عنوان یک افزودنی در ترشک تا حدی استفاده شده است. بنابراین، هدف اصلی این مطالعه بررسی ویژگی های تغذیه ای و آنتی اکسیدانی در طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی بود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.