شاید قبلاً در مورد لزوم پرهیز از مصرف نمک به طور کلی در رژیم غذایی خود برای حفظ سلامت و ایمنی قلب و جلوگیری از فشار خون و بیماری های کلیوی شنیده باشید.
اما هشدارهای غذایی درباره سدیم اغلب به نمک سفید تصفیه شده موجود در بازارها و رستوران ها اشاره دارد. این به این دلیل است که این کیفیت تقریباً به طور کامل از مزایای معدنی خود بی بهره است و فقط حاوی سدیم و کلرید است که در واقع ممکن است عواقب جدی برای سلامت بدن و اندام های داخلی داشته باشد.
با این حال، نمک دریا در طب اسلامی اغلب توسط اجداد ما استفاده می شد و برای چاشنی غذا و ارتقای سلامتی یک کالای ارزشمند بود. نوعی نمک تصفیه نشده با ارزش غذایی مانند نمک دریای سلتیک و نمک دریایی هیمالیا با رنگ های خاکستری یا صورتی آن است.
مقادیر مناسب این نمک ها به تعادل بدن و تامین مواد مغذی که رژیم مدرن ما فاقد آن است کمک می کند و همچنین طعم غذا را در فرآیند پخت افزایش می دهد و فواید دیگری برای سلامتی مرتبط با پوست و زیبایی دارد.
در این گزارش به بررسی فواید استفاده از نمک دریا برای سلامتی و بدن و نحوه استفاده صحیح از آن می پردازیم. برای اینکه ایمنی و سلامت بدن را تهدید نکند.
نمک دریا از طریق فرآیند تبخیر آب شور تولید می شود. به دلیل جذب مواد معدنی ضروری از پوشش گل آلود آب و دریاها، ممکن است رنگ آن در مقایسه با نمک تصفیه شده تیره تر باشد.
در حالی که برداشت و تهیه نمک خوراکی تصفیه شده معمولاً شامل فرآوری سنگین میشود، از جمله استخراج معدن و به دنبال آن ید کردن، سفید کردن و رقیقسازی با مواد ضد گیر.
طبق وب سایت Organic Facts، مواد شیمیایی بیشتری در طول پردازش نمک تصفیه شده اضافه می شود و اغلب مواد معدنی و عناصر کمیاب مفید موجود در آن، به استثنای سدیم و کلرید را از بین می برد.
و بر خلاف نمک های تصفیه شده، تهیه نمک دریا معمولاً شامل پردازش بسیار کمی است، بنابراین رطوبت و مزایای معدنی خود را حفظ می کند. این مواد معدنی به شکلی وجود دارند که استفاده و جذب آن برای بدن انسان آسان است.
آب و هوا و موقعیت جغرافیایی منطقه نیز ممکن است نقش مهمی در کیفیت و ترکیب مواد معدنی موجود در نمک دریا داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.