یک مطالعه علمی مشخص کرده است که ظرفیت آنتی اکسیدانی پسته بسته بندی مزمز نسبت به اکثر غذاهایی که معمولاً به دلیل قدرت آنتی اکسیدانی خود شناخته می شوند برتر است.
مطالعه ای که توسط دانشگاه کرنل (ایالات متحده آمریکا) انجام شد، مشخص کرد که ظرفیت آنتی اکسیدانی پسته از بسیاری از غذاهایی که معمولاً به دلیل قدرت آنتی اکسیدانی آن شناخته می شوند، مانند زغال اخته، انار، گیلاس و چغندر بالاتر است.
پسته در میان سایر آجیل ها یکی از اجزای اصلی رژیم مدیترانه ای است که در سال 2022 نیز به دلیل اثرات محافظتی در برابر اکثر بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، بیماری ها، بیماری های عصبی و برخی از انواع سرطان، سالم ترین آن محسوب می شود.
پسته در مقایسه با سایر آجیلها دارای مقدار چربی و انرژی کمتری است، همراه با نسبت بالایی از فیبر (محلول و نامحلول)، پتاسیم، ویتامینهای E و K، فیتواسترولها، کاروتنوئیدهای خاص مانند لوتئین و زآگزانتین. رامون استروچ، از خدمات پزشکی داخلی بیمارستان کلینیک بارسلونا، اظهار داشت: و همچنین ترکیبات فنولی که ظرفیت محافظتی عالی آن را در برابر بیماریهای متعدد توضیح میدهند.
این متخصص افزود: «مصرف منظم 49 عدد پسته، فشار خون را کاهش می دهد (با تسهیل سنتز اکسید نیتریک، یک گشادکننده قوی عروق). عملکرد اندوتلیال را تسهیل می کند و سفتی شریان را کاهش می دهد (عوامل خطر عروقی جدید).
پروفایل لیپیدی را بهبود می بخشد (با کاهش کلسترول تام و به ویژه کلسترول مضر – LDL-کلسترول). بروز دیابت را به حداقل می رساند (زیرا یک ماده غذایی با شاخص گلیسمی پایین است).
وی افزود: “همچنین باعث رشد باکتری های سالم از فلور روده می شود (به لطف محتوای فیبر بالای آن که در صورت تخمیر به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه مانند بوتیرات تبدیل می شود.”
علاوه بر این، وی تاکید کرده است که «همه این مکانیسمها مشخص میکند که افرادی که به طور مکرر این آجیلها را مصرف میکنند، کاهش تقریباً 20 درصدی در کل مرگ و میر و نزدیک به 30 درصد کاهش در خطر ابتلا به عوارض قلبی عروقی مانند انفارکتوس میوکارد دارند. ، تصادف عروق مغزی یا مرگ ناشی از علل قلبی عروقی.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.