پونه کوهی قرمز به عنوان یک گیاه اصلی در بسیاری از غذاهای سراسر جهان در نظر گرفته می شود.
عطر و طعم قوی دارد و گرما را به ظروف می بخشد، همراه با کمی شیرینی لطیف.
می توان آن را تازه، خشک یا به صورت روغن یافت و گفته می شود که همه فواید سلامتی قابل توجهی دارند.
اگرچه معمولاً در مقادیر کم استفاده می شود، پونه کوهی دارای برخی از مواد مغذی مهم است. فقط یک قاشق چای خوری پونه کوهی خشک می تواند حدود 8 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین K را برآورده کند.
از کمک به مبارزه با باکتری ها تا کاهش التهاب، مطالعات برخی از مزایای بالقوه چشمگیر آن را کشف کرده اند.
این مقاله به 6 مزیت سلامتی مبتنی بر شواهد پونه کوهی می پردازد.
پونه کوهی سرشار از آنتی اکسیدان است، این ترکیبات به مبارزه با آسیب ناشی از رادیکال های آزاد مضر در بدن کمک می کنند.
تجمع رادیکال های آزاد با بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی مرتبط است. چندین مطالعه لوله آزمایش نشان داده اند که پونه کوهی و روغن پونه کوهی دارای آنتی اکسیدان بالایی هستند.
اسانس پونه کوهی به ویژه سرشار از کارواکرول و تیمول است، دو آنتی اکسیدان که می توانند به جلوگیری از آسیب به سلول های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کنند.
در ترکیب با سایر غذاهای دارای آنتی اکسیدان بالا مانند میوه ها و سبزیجات، پونه کوهی می تواند مقدار زیادی آنتی اکسیدان را فراهم کند که ممکن است به بهبود سلامت شما کمک کند.
پونه کوهی حاوی ترکیبات خاصی است که خواص ضد باکتریایی قوی دارند.
یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که اسانس پونه کوهی به جلوگیری از رشد اشریشیا کلی و سودوموناس آئروژینوزا، دو سویه باکتری که میتوانند باعث عفونت شوند، کمک میکند.
مطالعه دیگری در لوله آزمایش نشان داد که پونه کوهی در برابر 23 گونه باکتری موثر است.
علاوه بر این، یک مطالعه لوله آزمایشی فعالیت ضد میکروبی اسانس پونه کوهی، مریم گلی و آویشن را مقایسه کرد. پونه کوهی پس از آویشن یکی از موثرترین اسانس ها در برابر باکتری ها بود.
تحقیقات فعلی محدود به مطالعات لوله آزمایشی است که در آن از مقادیر متمرکز این گیاه استفاده شده است. بنابراین، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه چگونه این نتایج می تواند بر انسان تأثیر بگذارد، مورد نیاز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.