کشمش سبز قلمی ممتاز انگورهایی هستند که در معرض آفتاب یا کم آب هستند و اگرچه هر دو دارای محتوای غذایی یکسانی هستند، مواد مغذی موجود در کشمش مانند کالری، ویتامین ها و مواد معدنی غلیظ تر هستند.
به دلیل طعم لذیذی که دارد در بسیاری از غذاها مانند کلوچه، کلوچه و شکلات وجود دارد و برخی از آن با سالاد و برخی دیگر استفاده می کنند.
کشمش باید در مصرف متعادل باشد زیرا حاوی کالری بالایی است و کارشناسان تغذیه به افرادی که در طول رژیم غذایی از نیاز به قند رنج می برند توصیه می کنند که یک مشت کشمش بخورند تا علاوه بر بهره مندی از مواد قندی، نیاز خود به قند را نیز تامین کنند. ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر موجود در آن.
مانند سایر میوه های خشک، کشمش حاوی مقدار زیادی کالری است، زیرا یک فنجان کشمش حاوی 216 کالری و 42 گرم شکر است.
بنابراین باید به میزان کشمشی که فرد در رژیم غذایی روزانه خود می خورد توجه کرد و در مطالعه ای که روی کشمش انجام شد، محققان به این نتیجه رسیدند که یک مشت کشمش این توانایی را دارد که انرژی کافی برای ورزش های متوسط تا شدید را برای ورزشکاران فراهم کند.
نصف فنجان کشمش حاوی 6 تا 12 درصد نیاز روزانه بدن به فیبر است، فیبر به احساس سیری برای مدت طولانی تری کمک می کند، زیرا غذا را برای مدت طولانی تری در معده نگه می دارد، همچنین به بهبود حرکت روده و جلوگیری از یبوست کمک می کند. مطالعات همچنین اهمیت فیبر را در کاهش کلسترول مضر خون ثابت کرده است.
1/2 فنجان کشمش حاوی 7 درصد آهن مورد نیاز روزانه زنان و 17 درصد از نیاز روزانه به آهن برای مردان است.
آهن نقش مهمی در تشکیل گلبولهای قرمز خون دارد که اکسیژن را به سلولهای مختلف بدن حمل میکنند.
کمبود آهن منجر به کم خونی و در نتیجه عدم تعادل در بدن انسان می شود، بنابراین فرد باید به خوردن غذاهای حاوی آهن ادامه دهد.
1/2 فنجان کشمش حاوی 5 درصد نیاز روزانه انسان به کلسیم است.
کلسیم نقش مهمی در ساخت و نگهداری دندان ها و استخوان ها دارد.به خانم ها توصیه می شود برای محافظت از پوکی استخوان روزانه آن را مصرف کنند.
کشمش همچنین حاوی مقدار کمی بور است که برای عملکرد ویتامین D و کلسیم در ساختن و سلامت استخوان ها ضروری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.